Monday, April 22, 2013

Lama nyer tak update!!!



Salam Rindu teramat rindu buat semua yg pernah berkunjung di sini di teratak yg dah sunyi sepi berabuk bersawang dgn sarang labah!! hahaha

Entah tak tahu dimana hendak bermula...
Tapi yg pasti semenjak mama kehilangan arwah abah setahun yg dulu * al faeteha Hj Othman B Abd Samad* semua nyer berubah tak tahu kenapa.. mood dah malassss

dan jgk semenjak bergelar mak mentua jgk * anak yg sulong dah pun bernikah pada January lepas* mcm malasss semua nyer..entah lah tak tahu apa nak jadi dgn blog mama nie.. Adakah ia nyer akan terkubur buat selama2 nye atau adakah kerajinan buat diri ini utk ambil gmbr2 semula?? Haisss

entah lah mama pun tak tahu....







8 comments:

MaDiHaA a.k.a Ratna said...

selamat berkarya kembali mama...

mmg betul.. sesuatu yg berlaku dlm hidup kita kdg2 kala akan buat mood kita berubah... harap mama dah okay..

tun_telani said...

Salam mama.. welcome back..
mmg mmod berblog ni turun naik gak, bila lama x mengarang, nk mula balik tuu mmg lemah sket..

Ayu said...

Assalam mama,
harap mama tengah warm up untuk mengupdate blog ya.. tak apa ma, seminggu sekali pun tak kisah..macam kita ni..kadang2 sampai 2 minggu..kadang2 satu bulan sekali pun ada..hahha begitu juga for me blogging sekarang dah tak macam dulu.. sebab have to focus on the kids studies ler ma.. its ok ma, u take your time, we all miss you dear..oops welcome back ya mama..

Sury Abil said...

Update sambal udang nasi lemak pandan tu mama....hehe...meh lh berkarya lagi..sury pun baru nak start balik dengan blog baru...semangat dh hilang sebenarnya..tapi minat tu masih ada...kena teruskan jua walaupun semggu skli update...bl8g tu umpama tmpt simpan resepi yg dh sury try...:-)

ibh_sue said...

Asslmkm Mamahawa..
Lebiuu kak... Update selalu. Dah ada IG ni sue pun malas nak update blog. :)

Subroto Ghosh said...

I love this recipe ! Reminds me of you making soap at home, Mom.
And it's fun to see photos of your house there and see
Dad in that comfy chair we sat in when we visited,
attempting to use the slow internet :)

I can't wait to hear how the soap turned out in terms
of using it. Does it smell different since it is made with
animal fat? Any other differences from vegetable-based soap?

Love you!

Subroto Ghosh said...

I screw this recipe ! Reminds me of you making goop at location, Mom.
And it's fun to see photos of your business there and see
Dad in that comfy berth we sat in when we visited,
attempting to use the andante net :)

I can't inactivity to see how the clean reversed out in position
of using it. Does it perceive antithetic since it is made with
horselike fat? Any added differences from vegetable-based scoop?

Compassion you!

Subroto Ghosh said...

I love this recipe ! Reminds me of you making clean at home, Mom.
And it's fun to see photos of your concern there and see
Dad in that comfy lead we sat in when we visited,
attempting to use the slow internet :)

I can't inactivity to concentrate how the cleanse revolved out in cost
of using it. Does it aroma diametric since it is made with
fleshly fat? Any another differences from vegetable-based max?

Know you!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...