Tuesday, August 2, 2011

Noor Nazli's 15th Birthday today.....

picture latest taken 31st July 2011

Assalamualaikum & Selamat pagi teman2 yg mama ingati selalu...
Dah brapa hari ni since last week sibuk jer...

Tapi hari ni mama spare some time sikit disini utk wish anak bujang mama birthday....
Kesian dier terpaksa sambut during fasting month...
takpe yer adik asalkan baba dah kasi hadiah okay per...


Baba, mama, along & kak shasha doakan semoga adik maju jaya dalam bidang pelajaran...
menjadi anak yg soleh pada kedua ibu bapa,taat pada ilmu agama & jgk menjadi kebanggaan  bangsa & jgk negara... 


Kepada semua teman2 mama

SELAMAT BERPUASA

24 comments:

Nazrah said...

Hapy birthday utk anak teruna..dan selamat berpuasa untuk Mama

Mas said...

happy birthday buat noor nazli...
moga menjadi anak yg soleh,
menjadi kebanggaan ibu ayah,
sentiasa diberkati dan dirahmati Allah sentiasa....

selamat berpuasa buat mama sekeluarga....

CT Delima said...

As'salam MamaHawa

Minta maaflah ct ni agak sibuk bila dah puasa. berderet2 kain nak dijahit. jadi nak BW blog tersekat2lah sikit tak macam hari kebiasaan.

Happy birthday Noor Nazli doa dr aunty CT semoga dipanjangkan sia dan mendapat keberkataan dari Allah didunia dan akhirat dan doa2 dari mama itu akan termakbul hendaknya...aminnnn

Selamat Berpuasa buat Mama dan keluarga juga :)

Kak Rose said...

Happy 15th birthday untuk anak bujang dan selamat berpuasa untuk mama dan keluarga...

Yat Maria said...

Salam Ma..

Happy 15th to anak bujang Mama..semoga dipanjangkan umur & dimurahkan rezeki...semoga menjadi anak yg soleh..

iftar nanti yg spesel Ma!

quinnie said...

salam mama..happy b'day tuk b'day boy....moga jadi anak yg soleh..dan berjaya dunia dan akhirat...:)..mama..kat rumah ni semalam b'day cousin saya...hehhehe

Diana @ Melley Mey said...

Assalamualikum mama...
Happy Birthday buat Noor Nazli....
Moga d panjangkan umur.. sihat tubuh badan... d murahkan rezeki.. berjaya dunia akhirat... Amin..

selamat berpuasa juga buat mama sekeluarga..

Amie said...

Selamat Ulang Tahun Nazli,
belajar rajin-rajin, dan jadilah anak yang taat pada ibu bapa,

mudah-mudahan akan jadi anak yang beruntung dunia wal akhirat.... aminnn

Fiza Nordin said...

selamat ulang tahun anak teruna mama... jadi anak yang baik ye boy... jgn nakal2!

Ayu said...

Happy birthday to Nazli!!
semuga menjadi kebanggan mama & papa ya..berjaya didunia & akhirat!!..
handsome Nazli pakai cermin mata...hehe..

MaDiHaA a.k.a Ratna said...

hepi besday buat bujang mama tu yer... samalah ngan anak sulung sy ma... sambut besday dia bulan puasa gak.. 23hb nanti.. rasanya dah beberapa tahun jugak besday dia jatuh dlm bulan puasa... hehehee... mungkin tahun depan barulah jatuh lepas raya coz bulan puasa dah berganjak ke depan sikit kan.. dia pun mcm tak syok jer asal besday dia jatuh bln puasa.. hihihi...

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam K.Hawa.Happy 15th birthday untuk anak bujang!!

Mama Hawa/Mama Nani said...

Tq Naz.. n selmat berpuasa jgk dari mama sekeluarga :)

Mama Hawa/Mama Nani said...

TQ Mas diatas doa mu itu :)Insyallah :) Hari ni Mas buka apa???
Selamat berpuasa jgk dari mama sekeluarga...

Wslm CT..
Ct jahit baju utk keluarga atau utk teman2? Tahun ni puasa Hawa agak sibuk sikit sbb tahun routine lebih sikit..pagi spt biasa kerumah mak tgk abah...jadi nak BW tuh ada terhad sikit :(
Anyway terima kaseh diatas doa & ingatan CT :)
Selamat Berpuasa Jgk dari mama sekeluarga :)

Mama Hawa/Mama Nani said...

Terima kaseh kak Rose diatas doa & ucapan hari lahir :)
dan Selamat berpuasa jgk buat Kak Rose sekeluarga :)

Mama Hawa/Mama Nani said...

Wslm Yat :)
Tq for the wishes yer...hehehe cam tahu2 jer dapur mama hari ni tak berasap :)

Mama Hawa/Mama Nani said...

Wslm Quinnie..semlm pun anak sedara mama pun birthday jgk...anyway thnks for the doas yer..

Mama Hawa/Mama Nani said...

Wslm Diana :)

Terima kaseh Diana diatas doa insyallah amin... Selamat berpuasa jgk buat Diana sekeluarga yer :)

Mama Hawa/Mama Nani said...

Insyallah & aminnnn. Terima kaseh Amie diatas ucapan & doa birthday utk Nazli :)

Mama Hawa/Mama Nani said...

hehehe thnks u auntie Fiza... Kite(Nazli) tak naughty tau!!

Mama Hawa/Mama Nani said...

Thnks yer Ayu for the wishes..mudah2an dimakbul doa2 semua..hehehe dia pkai cermain mata baba dier nak step macho g2...

Mama Hawa/Mama Nani said...

Oh sama jgk ngan anak Madihaa yer.. ni tahun pertama hari lahir Nazli jatuh pada bln puasa.. sedih sikit tak dpt sambut ngan teman2..
Kesian jgk kan dah 2thn berturut hari lahirnye jatuh didlm bln puasa... tak mengapa thn depan kalau pjg umur dpt lah sambut besday dlm suasana raya pulak..lagi best!!! hihihi

Mama Hawa/Mama Nani said...

Wslm Atie...Tq for the wishes :)

Juwita Jamaludin said...

salam mama.. happy birthday buat nazli.. dah besar nampak anak bujang akak ni.. moga sentiasa sihat dan menjadi kebanggan keluarga ye

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...