Thursday, November 17, 2011

testing....TESTING



HAPPY 23RD ANNIVERSARY TO ME N HUBBY

11 comments:

leyzajamil said...

salam..Happy Anniversary to both of you..moga diberkati hub hingga akhir hayat. Amiin..

Liza said...

Salam mama....happy anniversary...semoga kasih kalian kekal hingga hujung nyawa....

CT Delima said...

As'salam MamaHawa


Selamat Ulang Tahun Perkahwinan yg ke 23 Tahun buat MamaHawa..semoga kekal bahagia dalam menempuh mahligai bahagia bersama suami terchenta hingga keakhir hayat..aminnn

MamaHawa..gambar so sweet.. nostalgia betul :)

ilahjy said...

salam mama hawa..baru lah ilah boleh masuk umah mamahawa... maaf lah ilah ni sebenarnya selalu ikut blog mama cuma tak pernah komen kot..hehe..maluuu...pagi tadi nak masuk jer kena kacau malware tuu..terus ilah khbr ke fb.. dan terus g jogging...
kita sama 23thn usia perkahwinan ilah 25 jun 88 dan anak pun sma usia 22 thn 15 nov 89... cuma ilah ada 4 perempuan tak de lelaki..
apa pun tahniah ya mamahawa.semoga kekal bahagia...aminnn

EmbunRosaliza said...

Assalam Mama happy anniversary buat mama n Hb , semoga kekal bahagian ke akhir hayat. pstttt candle light dinner kat ne mlm ni heheh

Nurul said...

Assalam, Mama...
Happy Anniversary... Semoga kekal bahagia selama2nya... :)

dZana said...

happy anvsry mama.. smga berbahgia hingga kehujung nyawa,, amin

Mama Hawa/Mama Nani said...

Wslm leyzajamil & Liza :)

Terima kasih diatas doa2 Insyallah & Amin :)

Wslm Ct :)
Terima kaseh diatas pemberian bunga merah di FB suka & terharu mama...
alah gmbr tuh jgn ckp ah..classic betul 23 thn yg lps.. tgk jambul tuh dah tahu kikiki

Mama Hawa/Mama Nani said...

Wslm Ilah..
Alah apa nak malu2... blog mama nih pun blog masak2 biasa2 jer tak pyah malu2...

Sebenar nyer pada hari Isnin blog mama dah ada serangan virus tapi disbb kan mama nih buta IT tak dpt nak dibaiki kena tunggu anak2 mama yg sedang bercuti. Tapi bila anak2 dh pulang ..cuba perbaiki masih tak okay jgk tuh yg mama sos ngan Nor trgganu.. alhamdullilah semua nyer dah spt sedia kala..
Kira nyer kite berkongsi sama hari anniversary..hehehe anak2 pun lbh kurang usia jer cuma Ilah ada lbh 1 hehehe apa2 pun terima kaseh diatas kesudian ke blog mama yg tak seberapa & salam perkenalan :)

Mama Hawa/Mama Nani said...

Wslm Rosaliza..
terima kasih Rosaliza..hehehe dah tua2 nih mana ada candle light dinner ki3x dinner ngan anak2 jer :)

Mama Hawa/Mama Nani said...

terima kasih Nurul diatas ucapan mu itu :)

Tq Dzana..Aminnn yg rabbalalamin :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...