Tuesday, March 27, 2012

longan & sea coconut



Selamat Malam Semua!!!
Aduh!!! Busy sangat2... terima kaseh kpd teman2 yg masih sudi kemari ...
Blm sempat balas komen2 pada n3 lalu... ingat lps ltk N3 nie nak bw jap!!!

Tekak yg dahaga sedap di sejukkan dgn minuman sejuk gabungan longan &  sea coconut!!!
Pernah nmpk kat blog teman tapi dh tak hingat dari blog sapa...hehehehe minta ampun yer!!!

senang jer nak buat beli 2 tin longan 1 tin sea coconut campur jer semua tambahkan 1 tin air jarang masukkan semua dlm bekas simpan dalam fridge... perghhhh sejuk sikit tekak hahaha

12 comments:

izahdaut said...

mamaaaa.. lama senyap ta keudara kat blog ye.. miss u.. nak sejug air ni. sejukk je minumm ;-)

Qasey Honey said...

sedapnye mama air tu...QH mmg suka lg2 kelapa laut tu...haaa terliur dibuatnya tgk air tu...lg sejuk lg sedappp

Mama Hawa/Mama Nani said...

aah lah busy cikit nie...
miss u too :)
hehehe nie dh tggl sikit jer last kopek si Nazli nk minum

Mama Hawa/Mama Nani said...

Mmg sejuk jer kat tekak QH...
Mama pun suka sea coconut... best!!

zila 4ever said...

salam mama,
dh lama x keudara kan..jengah2 jgk kt dapur mama..tp tuan umah x der..:) mis u

ogyep yummy mellow said...

BAru tengok je... dah rasa sejuk anak tekak.. Kalau kasi minum, tak tak tau lah mcmana sejuk rassanaya..

Mas said...

terasa sgt dah kat tekak mas ni mama...sejukkkkk lagi segar hah hihihihi

ijayuji said...

Salam mama! dtg malam2 nii :D tgh2 malam pun kalau dpt teguk air ni mmg terbongkang nyaman ehehehe... sea coconut sedap! kat sini byk betul yg fresh sea coconut tuu, tp kat bhgn2 kampung2 sikit lerrr dia org jual kat tepi jalan, kalau kat bangkok ni ada jugak tp payah nak jumpa :D

Mama Hawa/Mama Nani said...

Wslm Zila4ever :)

Aah lah mama bizi sikit :)
Thanks ah Zila sudi kedapur mama wlpun tuan rumah asyik hilang2 mcm biskut chipsmore kejap ada kejap ilang hehehe :)
Miss u 2 babe!!

Mama Hawa/Mama Nani said...

Ogyep hehehe bayangkan tak sempat sejuk... cik hubby mmg suka minuman sejuk2 begini lagi time cuaca panas!! sejuk jer tekak hehehe :)

Mama Hawa/Mama Nani said...

Mas...
hehehe dah terasa kat tekak!!

Mama Hawa/Mama Nani said...

Wslm Ika!!
hehehe mmg nyaman minum ni mlm2..
so far mama blm pernah jumpa sea coconut yg fresh ..best jgk kalau dpt rasa yg fresh kan Ika..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...