Monday, April 19, 2010

Lemak Babat Berkerisik


Salam semua di pagi hari Insin... Monday morning ha!!!
Dari semalam pagi nak upload gambar utk N3 tak blh..tak tahu kenapa. Tadi pun tak boleh mungkin. At last!!! keluar pun. Apa silap pun tak tahu.



Alamak gambar terkecik pulak.. tak pe lah asal boleh post N3 sudah lah.
Lauk febret shasha. Lemak!! Kali ni mama masak lemak cili padi letak sedikit kerisik. Mmg sedap terasa kerisik. Lagi cili padi merah so jadi lah lemak cili padi berwarna kemerahan

4 comments:

JC said...

Salam mama

babat ni perutkan...sekali jek pernah rasa...tu pun satay babat/perut....masak lemak I suka..tk kira le letak apa pun

Sari Yusa Ibrahim said...

Salam, Orang Singapura...

hI mama, 1st time datang sini ada lemak babat... sedapnya..

Yat Maria said...

salam mama...eh what do u know...Yat pun beli babat hari sabtu pat Geylang..tapi kita tak reti masak babat..kasi my mom and dia masak lemak cam ni la...sedap menyelerakan....

Mama Nani/Mama Hawa. said...

Wslm JC :)
Aah... Next time try lah masak pulak. Mmg sedap kalau masak lemak cili padi :P Kalau my 1st daughter dia suka mkn satay babat/perut...

Wslm Sari Yusa :)
hehehe dtg selalu lah :) Thanks for visiting my humble blog.

Wslm Yat Maria :)
Mcm berjanji kiter :) Tapi Yat pandai mkn babat tak?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...