Tuesday, April 10, 2012

Totrtila wif Sambal Burger


Assalammualaikum ... salam sejahtera kepada semua warga blogger!!!
Terima kaseh kerana masih ada yg sudi follow & berkunjung kesini...

Bila teringatkan teman mama yg sorang ni... yg mula2 mama kenal bertegur sapa, berkongsi resipi walaupun dialam maya  yg terpaksa 'tutup sementara blog' perasaan mama sedih sangat2... ada kala nyer mama rasa begitu marah dgn si dalang yg durjana nie... apa2 pun kite warga blogger dpt berhati2 & semoga food blogger yg baru2 berjinak pesan mama jgn lah ambik jln mudah kalau mahu terus dihormati & dihargai... sebagai food blogger harus cuba didapur sendiri walaupun bkn dari resipi sendiri...

Panjang lebar plak pagi2 nie berceloteh!!!





utk N3 nie pon dah lama basi!!! hehehe lps buat sambal burger arituh ... ada belen buatkan simple breakfast utk kami dihjg minggu.. tortila wrap yg mudah bahan2 yg sedia ada didlm fridge.



17 comments:

ijayuji said...

Salam n morning mama!!! kita jakun :D tak pernah makan tortilla tp terasa nak makan, nak buat pulak malas nak beli pulak takde :D sihat betul makan makanan mcm ni kan mama. letak salad byk2 sedapnyerrrrrr!

zila 4ever said...

salam mama
dah lama x makan tortilla,selalunya beli jew la..x pernah pulak nak mencuba buat..nak cuba jgk la nnt..:)

quinnie said...

sedapnya mama..suka sgt resepi cam ni...leh makan 2 ketul cam ni..hehehe

CT Delima said...

As'salam Mama Hawa

tumpang makan boleh, terasa2 dah dihujung bibir dah nak masuk dalam mulut jer yang belum..hehehe. tak pernah buat lagi tapi nampak sangat menyelerakan ni Ma :)

ASMAH YUSOF said...

Mama..nak satu suapkan boleh...sedap nie...:))

tun_telani said...

morning ma! sedapnyer tortilla akak niii! tun sama la mcm kak ika, xde pulak tortilla instant kt sini. kalau ada pun pun xjumpa lg la setakat nih.

Mas said...

nak satu boleh?
sarapan yg sgt sihat dan mudah!

Gee® said...

salam mama, gee tak pernah makan tortila... tengok terus terlior... nak ckit boleh...? heeee

Anna Qawina said...

Aslmkm Mama..tak pernah gak berli tortila ni, rasa cam mana ek? hehe..cuba bg seketoi..

Puan Ros @ Sinaranmenu.blogspot said...

Mama hawa salam.Meleleh air liu kak ros menengoknya.Selalu beli tortillas tapi yang pesen ni belum pernah buat.Minta sikit.

~~zana@pb~~ said...

Betul tu mama, walaupun kita ambil resipi orang lain dan cuba didapur sendiri, kita wajib berbangga kerana kita tidak mencilok resipi n gambar mereka bulat2 tanpa izin.

Mama...tortila ni senang sgt kan? tapi yg senang tu ler yg zana belum cuba. Akan di cuba juga, pasti.

Qasey Honey said...

wah Mama...nmpk sggh sedap menu tu...sesuai buat utk diet...mkn tu pon dh kenyang macam2 ade...nti nk cuba la..sebab ade sambal burger tu...lain dr yg lain...

ogyep yummy mellow said...

Rajin betul mama ber sambal burger... Pandai pulak tu menyesuaikan dengan keadaan... Cantik potongannya...

Nieza said...

Assalam mama, tortilla ni memang sedap..baru jer mkn semlm. tgk mama buat ni nampak sedap sgt terasa lapar la..hehee

dZana said...

aslmkum mama.. sedapnya mama.. klau beli kt KFC tu cam tak puas jer makan.. nnti saya nk cuba jugak la menu mama ni..

Mamasya said...

Salam Mamahawa.tk..Alhmadullilah dah bertambah sihat.tortila wrap...dah lama tak mkn...kalau dpt 2-3 potong dah kenyangkan.suka mkn letak salad byk...

Mama Hawa/Mama Nani said...

Kepada semua terima kaseh byk2 sbb sudi kunjung ke blog mama hehehe insyallah akan mama kunjung balas :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...