Monday, May 21, 2012

Syrup Nata De Coco


Assalamualaikum w w
Selamat Malam kpd semua teman2 yg dikasihi & dirindui...

Malam2 tayang air syurp!!!
dah brapa hari cuaca hangat & panas
Jom kite minum air sejuk hilangkan haus hehehe



14 comments:

zila 4ever said...

salam mama
waaahhh nata de coco..secawannn:P pink lg..

tun_telani said...

salam mama... sedap! kalau buat masa buka puasa ni, mmg x nmpk makanan dah, minum air je 3-4gelas. hihi

~~zana@pb~~ said...

Nata de coco pun takpelah, sedap jugak ni panas2.

Sari Yusa Ibrahim said...

sejuknya lalu kat tekak, kannn..

Qasey Honey said...

aduhhh Mama sedapnye tgk air sirap tu...sejuk terasa kt tekak ni...slurppp

FnF Simple Life said...

salam singgah...sedap nya sirap nata de coco...nak buat juga nnt ^^

ogyep yummy mellow said...

salam mama,

sedappppnya nata de coco.. suka bangat.... dah baik demam ni, bolehlah pulun habis2 kan...

Mama Hawa/Mama Nani said...

Wslm Zila :)

hehehe actually warna merah tuh tapi bila kena flsh nmpk seakan 2 pink plak :)

Mama Hawa/Mama Nani said...

Wslm Tun :)

Oh suka buka ngan air sejuk yer.. klau kat rumah mama time buka mmg air panas air sejuk tak main tapi kalau buka di luar anak2 ambil kesempatan lah minum air sejuk hehehe

Mama Hawa/Mama Nani said...

hehehe tu lah bila tekak dah dahaga bedal jer apa yg ada Zana :)

Mama Hawa/Mama Nani said...

Hmmmnnnn best kan Sari sejuk jer dia berlalu hehehe

Mama Hawa/Mama Nani said...

hehehe nyaman jer air sirap tuh berjln... terasa sampai keubun2 :)

Mama Hawa/Mama Nani said...

Tq FnF singgah ke beratak mama :)
hehehe simple syrup utk tekak yg dahaga :P

Mama Hawa/Mama Nani said...

Wslm Oqyep :)

Hish wlpun dh baik demam tak blh minum air sejuk2 dulu tau!! hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...