Monday, April 11, 2011

Award ....


Award & tugasan dari beautiful ladies:


TERIMA KASEH BANYAK2 LADIES

Kena post balik linking kepada orang yang memberi award ini.

Daa pun :)



Berkongsi apa jua mengenai diri dengan semua :

mama kepada 3 orang cahaya mata yg telah dewasa.....
suka sangat selsema - tak blh kena habuk!
suka pendam perasaan 
seorang yg peramah..tak kira bangsa blh jadi kawan..hehehe
sejak dua menjak ni suka tengok computer dari TV
baca novel bila masa terluang..tapi selalu tak ada masa
kalau nak tido mesti dengar radio
lagi 1 bad habit mama... kalau nak tido suka cik hubby garu2 kat belakang badan..hehehe

Berikan kepada 15 blog lain yang baru ditemui.:
^
^
Rasa2 mama ramai yg dah dapat award & tugasan ni..so diharap kepada teman2 yg blm dapat sudi kiranye mengambil :)

Okay dah settle semua..hehehe

4 comments:

Nazrah Bakery & Dunia Kuih said...

kita suka bad habit tu...kalau hubby kita ..disuruh garu sendiri..wakakakak..terima kasih gantung award tu...

♥LOVE2COOK♥ said...

Akak...you've got some awards from me too! hehehe ;)

Nieza said...

tq kak sudi angkut award ni...suka baca bad habit tu...sebab sama lak ngan saya..hehe akak dulu keja nurse bhg apa?saya pun keja nurse juga tapi sekrng tgh cuti.
p/s: nanti singgah umah ambil poskad yer tada kenangan dr saya...tq:)

Mama Hawa/Mama Nani said...

Nazrah...
hehehe.. bad habit yg tersangat lah...kalau cik hubby tak de terpaksa lah gunakan 'penggaru kayu'
No problem Nazrah.. Mama rasa bangga dpt gantung award tuh :) once again tq :)

Love...
ye ker :) suka2..hehehe thanks love

Nieza...
No problem Nieza.. mama rasa terharu kerana Nieza yg jauh mengingati mama.. hehehe sama lah bad habit kite, Dulu mama kerja sebagai nursing aide lps tuh tukar jadi clerk bahagian clinic.. Oh Nieza jgk nurse... n tq nnt mama ambik k :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...