Saturday, December 19, 2009

Jemput2 Kentang

Lama betul mama tak buat jemput2. Tadi pagi sempat mama buat kan breakfast untuk cik hubby.
Nazli pun sempat sarapan dengan jemput2 ni cicah ngan cili sos... And off he goes for his daily trainning...

tang pat kerak2 yang macam gini.... mama suka sekali.... lagi2 bila digoreng garing2.... Berebut ngan cik Nazli kita hahaha. Okay lah layan gambar, semua orang tahu macam mana nak buat jemput2... Senang baget kan. Terserah nak letak apa dalam adunan tepung. Selamat Berhujung Minggu :)

2 comments:

blogresipi.com said...

Jemput-jemput ni wat makan malam2 best jugak ni mama :)

Mama Nani/Mama Hawa. said...

Bila2 teragak... anytime of the day pun blh mkn :)Lagi2 tgh cuaca sejuk.. hehehe mkn panas2 syiok :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...